четверг, 18 февраля 2010 г.

Млинець – це те, що не має кінця-краю і всіх об`єднує

Так сказав про Масляну ветеран освіти, почесний громадянин Енергодара, людина-легенда Віктор Помазан на зустрічі, яка відбулася за фінансової підтримки міської організації політичної партії «Сильна Україна».

Свято розпочалось із виступу троїстих музик - маленьких джурят під керівництвом Олександра Луценка. Господарка вечора - Тетяна Скиба привітала присутніх з усіма святами, що символічно збіглися в цьому році: Прощена Неділя, Масляна, День закоханих та ще й канун нового року за Китайським календарем. То ж і свято вийшло щирим та веселим.

На жаль, на ньому не зміг бути присутнім голова бюро міської партійної організації «Сильна Україна» Іван Самойдюк. Та щирі вітання йому передали пенсіонери не лише за свято, а й за можливість отримувати щотижня газету «Час і ми» із свіжими новинами. Від редакції Івану Гнатовичу передали Лист подяки за співпрацю, а ще - рум'яний коровай. У свою чергу присутніх привітали із святом представники міського бюро «Сильної України» Анатолій Скалецький, Тетяна Плахотна і Геннадій Омельченко.

Листи подяки були вручені нашим постійним передплатникам, які беруть активну участь у проектах «Далеке-близьке», «Огороднику» та інших. їх отримали ветеран війни Володимир Сергійович Хлібний, Любов Панасівна Яременко, Надія Василівна Цигвінцева, Віктор Харлампович Помазан, Ніна Михайлівна Семиколєнова.

Яка ж Масляна без пісень! їх подарували зібранню три солістки народного хору «Червона калина» разом із відомим енергодарським композитором і акомпаніатором Миколою Палієм. А далі вже співали всі - і разом, і групами: народні українські пісні, романси, частівки і просто улюблені пісні тієї чи іншої школи. Пенсіонери - люди завзяті, таланту й ентузіазму їм не займати. То ж в іграх, конкурсах, лотереї, що для них підготувала Ірина Вінс, брали участь охоче й весело. Свої вірші читали присутнім Любов Яременко та Надія Цигвінцева. А млинці та вареники, як і годиться у такі свята, приготували співробітники громадської органі зації «Віра та милосердя» (керівник Ірина Борисенко), які гостинно надали приміщення своєї їдальні для нашого свята. Особлива подяка приватному підприємцю Бобкову за наданий транспорт для учасників свята.

У заході брали участь практично всі співробітники редакції. Журналісти спілкувалися із ветеранами, матеріал для проекту «Далеке-близьке», а майстри дизайнерського відділу на завершення зустрічі подарували кожному фотокартку на згадку (таки встигли не лише сфотографувати, а й віддрукувати знімки!)

Дякуючи господарям, учасниця зустрічі Наталія Григоріївна Пилипенко, сказала:

- Газета «Час і ми» йде в ногу із життям. І не дивно, що підтримку їй надає молода політична сила, створена молодим перспективним політиком Сергієм Тігіпка. Бажаю, щоб вони об'єдналися і здійснили всі свої задуми.

Віримо і сподіваємось - у єднанні сила. Разом із читачами, з усіма небайдужими людьми ми зможемо змінити життя людей на краще.

Комментариев нет:

Отправить комментарий